Boxen

Ik wil je iets vertellen

Op een leuke en originele manier je partner vertellen dat je zwanger bent.

 

Zwangerschapsboxen

Voel de vlindertjes in je buik:

Verrassen, verblijden, plezieren, blij maken, verwonderen, genieten, enz. Dit gevoel geef je als je een zwangerschapsbox of boxen cadeau geeft aan een aanstaande mama. Of geef je ze liever aan jezelf als toekomstige mama cadeau?  Dat kan ook!

 

Er zijn drie zwangerschapsboxen:

Er zijn 3 verschillende zwangerschapsboxen, voor elk trimester is er eentje.

 Er is gratis verzending bij iedere zwangerschapsbox.

 

S.O.S MAMA BOX

S.O.S Mama het woord zegt het zelf. Hier gaat het om jouw als mama te helpen rond de kwaaltjes van jouw baby. Wat doen deze boxen? Deze kwaaltjes verhelpen, verzachten van jouw baby. En het geeft jouw als mama meer zelfvertrouwen omdat je weet dat als er een probleem zich voordoet rond de kwaaltjes van jouw baby, je het direct kan aanpakken! High five mama! 

 

SENSES BOX

De must-have voor jouw als kersverse mama! Het is handig voor jouw als mama om deze spullen te gebruiken. Geen vuile, vieze en stinkende slabben meer. Wel een slab dat alle etensresten en water opvangt. Je wast deze af met zeep en water en ze is terug klaar voor het volgende gebruik. Hoe handig is dit! De speelratel kan je makkelijk aan de tafel gebruiken wanneer je zelf aan het eten bent. Je baby kan ermee geluid maken en erop bijten. De tuttenhouder is dan weer handig wanneer je op stap bent met je baby en maak je gemakkelijk vast aan een kledingstuk. Zo kan zijn tutje nooit vallen op de grond! De bijtring is voor alle handen gebruik. Ofwel is het voor op te bijten, of te grijpen of ermee rond te schudden.

Met deze spulletjes maakt je baby gebruik van al de zintuigen.

 

ZENSEX BOX

De Zensex box is een unieke box voor jou als pas bevallen mama.

Na de bevalling wordt er veel te weinig stilgestaan bij een zeer belangrijk aspect, namelijk jouw seksuele noden. Onze missie is je als mama terug zin te geven in het seksgebeuren met jouw partner.

Als jij je terug klaar voelt om intiem te zijn en/of te vrijen dan zorgen deze boxen ervoor dat je ervan kan genieten. Make sexuality feel like butterflies again!

In deze boxen zitten zinnenprikkelende attributen waaronder telkens een kwalitatief glijmiddel.

 

JUWELEN BOX

Wat doen deze juwelen met je lichaam?

Deze geven kracht….. voor….

Vruchtbaarheid- Zwangerschap- Bevalling- Borstvoeding!