Kalender met mijlpaalmomenten voor de zwangere vrouw!

Bijgewerkt op: 23 jan. 2021

Toen ik zwanger was van mijn eerste zoontje wou ik alles mooi in een boek invullen en alles neerschrijven. Daar was ik in het begin van mijn zwangerschap de hele tijd mee bezig. Naarmate mijn zwangerschap vorderde, werd het echter eerder een last omdat het te veel werk met zich meebracht. De combinatie werken, huishouden en de kwaaltjes die steeds lastiger werden, zorgden ervoor dat ik minder zin had om mij daar aan te zetten. Het is er verder dan ook niet meer van gekomen om de rest in te vullen. Dit is een zonde eigenlijk en achteraf gezien had ik daar spijt van.

Tijdens mijn tweede zwangerschap had ik enkel een boekje om echo’s in te kleven. Dit was wel leuk maar je kon enkel nog iets noteren bij de echo’s en dat was het. Ik miste iets.

Daarom heb ik de sprong genomen om iets anders te ontwikkelen. Iets wat meer toegankelijk is voor zwangere vrouwen en waarbij je geen plan-last aan jezelf geeft. Het is de bedoeling dat je je mijlpalen snel kan weergeven op de kalender en waarbij je echo’s kan kleven.

Deze kalender komt met 70 mijlpaalstickers.Waarom kiezen voor een kalender met mijlpaalmomenten tijdens de zwangerschap?

Voorblad

Je kan je zwangerschapsdatum en uitgerekende datum in jouw zwangerschapskalender noteren. Achteraf kan je met een mijlpaalsticker de dag van geboorte op de kalender kleven.


Mijlpaalmomenten

Je kan de mijlpaalmomenten van je zwangerschap op de exacte datum bijhouden in je kalender. Door de sticker op te kleven of neer te schrijven op de datum dat het moment zich voordoet. De kalender bestaat uit de maanden van een jaar en je kan starten op het moment dat je zwanger bent.


Beleving en design

De kalender heeft een A4 – formaat en de omslag heeft een lichte blauwe kleur en de tekst wit van kleur.

De kalender krijgt vast en zeker een bijzonder plekje in huis… In de keuken of in de woonkamer, een plekje waar je de kalender de hele tijd kunt bewonderen. Want wie wil nu niet graag deze mooie momenten opnieuw beleven! Samen met je partner Opnieuw een Happy Moment met deze prachtige kalender!

Echo’s

Bij je zwangerschap krijg je een minimum aantal echo’s. Deze geven de ontwikkeling van je kindje weer. In de kalender is plaats gemaakt om deze ook per mijlpaal bij te kleven. Zoals de eerste echo, de 12 weken echo, de 16 weken echo, de 20 weken echo, een pretecho enz. Hier is een vaste plaats voorzien om de vaste mijlpaal echo’s hierin te kunnen kleven. Snel en eenvoudig al je echo’s bij elkaar.


Leuk om te geven en om te krijgen!

Het vinden van een leuk cadeau voor een zwangere vrouw is best wel lastig. Meestal krijgen ze een cadeau tijdens hun zwangerschap dat eigenlijk al voor na de bevalling of voor de baby bedoelt is. Maar met deze kalender met mijlpaalmomenten heb je het ultiem cadeau gevonden voor haar zwangerschap en om van het prille begin hiervan bewust te kunnen genieten.


Hier een voorbeeld van hoe de kalender eruit ziet!70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Babykalender