Mijn verhaal “Een nieuwe sprong wagen”

Hoe het allemaal begonnen was…


Met mijn tweede zoontje Kobe was het allemaal begonnen. Voor de tweede keer mama zijn gaf mij een gevoel van zekerheid omdat ik alles wist wat er ging gebeuren. Ik kon ook beter inspelen op het begin als er zich kwaaltjes voordeden met hem. Zo groeide het gevoel verder om er iets mee te gaan doen. En zo is Lovely Butterfly Boxes ontstaan.


Eind augustus 2020 ben ik samen met mijn vriend mijn webshop in zwangerschapsboxen en babyboxen gestart. Hierin wou ik met Lovely Butterfly Boxes een steentje bijdragen om de onzekerheid aan te pakken bij toekomstige mama’s op het vlak van hun zwangerschap en baby. Vooral met het oog op de zwangerschapskwaaltjes en de babykwaaltjes. Zo zijn er nu veel boxen samengesteld om cadeau te doen of om zelf te gebruiken als mama.


Naarmate de maanden verstreken groeide ik als onderneemster. Zo stelde ik nieuwe boxen samen en werkte ik samen met vele vrouwelijke onderneemsters. Maar er ontbrak nog iets ... iets van mezelf ...


Het idee groeide om met eigen producten op de markt te komen. Eerst wist ik nog niet goed wat ik ermee moest. Ik dacht, ja, dat zal wel iets voor later zijn. Maar het gevoel bleef dus ging ik als onderneemster brainstormen. Zo dacht ik na over wat er beter kon tijdens mijn zwangerschap en bij mijn baby. Wat waren vooral de struikelblokken? En ja toen wist ik het! Vooral rond de stationary waren er struikelblokken, en dit zowel tijdens de zwangerschap als bij mijn eerste zoontje Liam.


Toen ik zwanger was van mijn eerste zoontje wou ik alles mooi in een boek invullen en alles neerschrijven. Daar was ik in het begin van mijn zwangerschap de hele tijd mee bezig. Naarmate mijn zwangerschap vorderde, werd het echter eerder een last omdat het te veel werk met zich meebracht. De combinatie werken, huishouden en de kwaaltjes die steeds lastiger werden, zorgden ervoor dat ik minder zin had om mij daar aan te zetten. Het is er verder dan ook niet meer van gekomen om de rest in te vullen. Dit is een zonde eigenlijk en achteraf gezien had ik daar spijt van.


Tijdens mijn tweede zwangerschap had ik enkel een boekje om echo’s in te kleven. Dit was wel leuk maar je kon enkel nog iets noteren bij de echo’s en dat was het. Ik miste iets.


De zwangerschapskalender


Daarom heb ik de sprong genomen om iets anders te ontwikkelen. Iets wat meer toegankelijk is voor zwangere vrouwen en waarbij je geen plan-last aan jezelf geeft. En ja daar was mijn eerste eigen product. De zwangerschapskalender was geboren. Het is een kalender met mijlpaalstickers om alle mooie mijlpaalmomenten bij te houden tijdens de zwangerschap. Het is de bedoeling dat je je mijlpalen snel kan weergeven op de kalender en waarbij je echo’s kan kleven. Het mooie eraan is dat ik er echt wel fier op ben. De sprong was dus genomen en het was een hele goede start van mijn zwangerschapskalender.

De toekomst


Quote: My wings are growing.


Als onderneemster was dit zeer duidelijk. Hier wil ik nu verder in gaan en verder stationary ontwikkelen voor zwanger worden, zwangerschap, baby, … Zo wil ik graag meer eigen stationary in mijn zwangerschapsboxen zetten. En andere boxen samenstellen met kleine items.


Quote: Spread your wings and fly…


Ja hier gaan we voor. We fladderen zoals de vlinder van Lovely Butterfly Boxes. Het gevoel wat ik nu doormaak is zoals mijn quotes van mijn zwangerschapsboxen.


“Feel the butterflies in your belly”

“Your wings are growing”

“Spread your wings and fly”Zo voelt mijn groei dus ook.


Er zullen dus vanaf nu ook meer eigen producten in de toekomst verschijnen op onze website. Volg ons verder op Instagram @lovelybutterflyboxes.be of Facebook @lovelybutterflyboxes


PS: Sssst, zou ik het verklappen? Ja, ga het toch doen! Hihi.


Deze producten komen er aan:

  • Babykalender om mijlpaalmomenten van het eerste jaar vast te leggen met mijlpaalstickers.

  • Gender reveal box en losse items rond dit thema.

  • Zwanger worden: een kalender voor het IVF – traject.

Zo, nu heb ik al een beetje verklapt wat er gaat aankomen binnenkort.


Wil jij ons verder doen groeien! Klik op het like hartje.


Lovely Butterfly groeten,


Annelies

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Babykalender