Mijn verhaal

Bijgewerkt op: 24 aug. 2020

Zo leuk om te kunnen vertellen over mijn verhaal en hoe Lovely Butterfly Boxes tot stand is gekomen en wie achter welk product zit.
Het is al vele jaren zo dat ik een enorm ondernemende persoon ben, maar telkens durfde ik de stap niet te zetten. Ik vond het altijd leuk dat ik vele baby’s zag met leuke rompertjes aan en dat triggerde mij enorm. Ik deed er echter voorlopig niks mee, maar het gevoel van creatief te zijn en zelf iets te ondernemen bleef jaren nazinderen. Jaren voordien had ik altijd al een eigen webshop gewild. Maar ik durfde niet. Wat ik dacht? Ik kan dat niet, ik ben daar te jong voor, ga ik er veel geld in moeten steken,… Wat als het dan niet werkt? Dan ben ik veel geld kwijt! En die emotionele achtbaan bleef maar verder draaien en draaien. Zo was ik dus toen ik in de 20 was.

Mijn leven ging verder en had wat moeilijke jaren achter de rug. Zo kwam ik in een scheiding terecht en moest ik terug mijn weg vinden. Lang alleen ben ik niet gebleven en heb mijn leven terug in handen gekregen. Ik ben terug gelukkig en samen hebben we nu een huis gekocht. We hebben ook samen een zoontje van 5 maanden.

Het gevoel kwam weer terug toen ik zwanger was. Ik mocht terug creatief bezig zijn met het geboortekaartje, suikerbonen, enz. Maar ik zocht ook enorm veel op over mijn zwangerschap en paste alles toe van wat ik las. Zo vond ik heel veel over natuurlijke producten, niet alleen voor tijdens de zwangerschap maar ook voor nadien als de baby geboren werd. Terwijl ik zwanger was piekerde ik heel veel en kon ik er eigenlijk niet van slapen. Ik wou dit gevoel verderzetten maar ik wist niet hoe. Maar ja ik wordt mama? Wat dacht ik? Ik ga daar geen tijd voor hebben, het zal zo druk worden in het begin.

Mijn zoontje werd geboren en kwam jammer genoeg mee in de Corona lock-down terecht. Zelf kon ik niets meer gaan kopen voor hem. Dus moest ik via webshops bestellen! Natuurlijk vond ik dat leuk want telkens kreeg ik pakjes binnen en had ik het gevoel van vlindertjes in mijn buik. Zo bleef dat gevoel verdergaan. Een maand of twee geleden sprak ik mijn vriend erover aan en vertelde wat ik voelde. Hij was direct overtuigd en gaf een GO! Deze had ik net nodig om de stap te durven zetten. Nu voel ik mij vrij, opgelucht, gelukkig, ondernemend en fantastisch. Nu zeg ik tegen iedereen! Wat je gelukkig maakt moet je gewoon doen. Welk gevoel je hebt! Ga er voor!

Ik ben er voor gegaan! TOP!

Verder wil ik vooral zwangere vrouwen en mama’s helpen met alle kwaaltjes die ze tegenkomen bij zichzelf tijdens de zwangerschap, maar ook de kwaaltjes van hun baby’tje. Toen mijn eerste kindje geboren werd wist ik het ook allemaal niet. Ik was vooral tijdens mijn zwangerschap en het eerste jaar van mijn kindje zo onzeker. Hierin wil ik met Lovely Butterfly Boxes een steentje bijdragen om de onzekerheid aan te pakken en om te zetten in vele boxen die samengesteld worden voor de toekomstige mama’s.


Liefs,

Annelies

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Babykalender