Babykalender

Kalender met mijlpaalmomenten voor het eerste jaar van jouw baby!


Toen ik bevallen was van mijn tweede zoontje wou ik alles mooi in een boek invullen en alles neerschrijven. Daar was ik in het begin van het mama zijn de hele tijd mee bezig. Naarmate de maanden verstreken, werd het echter eerder een last omdat het te veel werk met zich meebracht. De combinatie werken, huishouden en mama zijn, zorgden ervoor dat ik minder zin had om mij daar aan te zetten. Het is er verder dan ook niet meer van gekomen om de rest in te vullen. Dit is een zonde eigenlijk en achteraf gezien had ik daar spijt van.

Daarom heb ik de sprong genomen om iets anders te ontwikkelen. Iets wat meer toegankelijk is voor werkende mama’s en waarbij je geen plan-last aan jezelf geeft. Het is de bedoeling dat je de mijlpaalmomenten van je baby in het eerste jaar snel kan weergeven op de kalender en daarvoor gebruik je de vele meegeleverde mijlpaalstickers. Het mooiste is ook dat er ruimte is voorzien om foto’s erbij te zetten van het eerste jaar. Hierbij zijn ook vaste mijlpaalmomenten en plaats voorzien om deze erbij te kleven.

Kortom, het is een kalender om alle ontroerende mijlpaalmomenten tijdens het eerste jaar van je baby te bewaren en om later de mooiste herinneringen terug op te halen.


👉 Je kan de kalender nu in pré-order bestellen. Hoe doe je dit? Schrijf je in op onze wachtlijst. Je krijgt namelijk 5 euro korting op deze babykalender.⁠ Jouw voordeel 16,95 euro in plaats van 21,95 euro!⁠

Dus go for it.⁠ ✨⁠


https://www.lovelybutterflyboxes.com/wachtlijst-babykalender⁠


Waarom kiezen voor een kalender met mijlpaalmomenten voor het eerste jaar van jouw baby?


De allereerste herinneringen van je baby om te koesteren

Je kan de naam, geboorte, lengte, gewicht, enz in jouw babykalender noteren. Samen met wie de ouder(s), meter(s), peter(s) zijn. Achteraf kan je met een mijlpaalsticker de exacte dag van geboorte in de kalender kleven.


Mijlpaalmomenten

Je kan de mijlpaalmomenten van je baby op de exacte datum bijhouden in je kalender. Door je stickers op te kleven of neer te schrijven op de datum dat het mijlpaalmoment zich voordoet. De kalender bestaat uit de maanden van een jaar en je kan starten op het moment dat je bevallen bent. Je start de eerste maand met de sticker van de maand waarin je baby geboren is en zo kan je verder achter elkaar de maanden kleven per blad.


Beleving en design

De kalender heeft een A4–formaat en de omslag heeft een roest kleur met regenboog en de tekst wit en grijs van kleur. Er zijn ook 2 A4 stickervellen bij.

De kalender krijgt vast en zeker een bijzonder plekje in huis… In de babykamer of in de woonkamer, een plekje waar je de kalender de hele tijd kunt bewonderen. Want wie wil nu niet graag deze mooie momenten opnieuw beleven! Samen met je partner Opnieuw een Happy Moment met deze prachtige kalender! En kijkend naar je baby van wat ben je al groot geworden. Het koesteren van deze mooie mijlmomenten om nooit te vergeten.

Ruimte voor foto’s

Het eerste jaar ga je ontzettend veel foto’s maken van je baby. Hier heb je tijd om deze bij te houden want er is ruimte voorzien met vaste mijlpalen zoals mijn eerste lachje, voor de eerste keer in bad, mijn eerste hap,… Zo kan je wanneer je tijd hebt deze erbij kleven. Er is plaats voorzien om 14 mijlpalenfoto’s van je baby in de kalender te kleven van het eerste jaar. Snel en eenvoudig al je foto’s bij elkaar.


Leuk om te geven tijdens een babyshower of als kraamcadeau!

Zoek je een origineel cadeau om te geven? Met deze kalender met mijlpaalmomenten heb je het ultieme cadeau gevonden voor de ouder(s). Want voor hun is deze kalender om alle ontroerende mijlpaalmomenten tijdens het eerste jaar van hun baby te bewaren en om later de mooiste herinneringen terug op te halen. Om te koesteren!Hier een voorbeeld van hoe de kalender eruit ziet!
64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven