Annelies wil pas bevallen vrouwen weer zin geven in seks!

Het Nieuwsblad: Annelies wil pas bevallen vrouwen weer zin geven in seks: “De gynaecoloog vertelt je alleen dat het na zes weken weer mag, en dat is het dan”

26/08/2020 om 18:11doorVanessa Dekeyzer


Annelies samen met haar vier maanden oude zoontje Kobe. FOTO: VDT


LANDEN / GINGELOM -

Annelies Engels (36) uit Landen pakt uit met een gloednieuw concept: Lovely Butterfly Boxes. Met enkele originele boxen wil ze vrouwen tijdens en na de zwangerschap ondersteunen. “De Zensex box is een unieke box voor de pas bevallen mama. Aan de hand van enkele hulpmiddelen wordt er weer zin gegeven in seks.”

Seks na de bevalling, het is nog al te vaak taboe, stelt Annelies Engels. Zij beviel zeven jaar geleden van haar zoontje Liam en werd vier maanden geleden kersverse mama van Kobe. “Bij de gynaecoloog vertellen ze je enkel dat je na zes weken opnieuw seks mag hebben en dat is het dan. Maar heel veel vrouwen ervaren nog pijn na zes maanden. Het is dan ook belangrijk dat ze het stap voor stap aanpakken.”

Zonder schaamtegevoel

Annelies weet dat heel wat vrouwen niet op zoek gaan naar dingen die kunnen helpen in dit proces. “Veel seksshops bieden wel een gamma aan, maar de drempel naar deze winkels of sites ligt te hoog. Door het bespreekbaar te maken op mijn nieuwe website www.lovelybutterflyboxes.com gaan kersverse mama’s niet dat schaamtegevoel ervaren.”

Annelies reikt op haar website ook meteen hulpmiddelen aan, in de vorm van de Zensex box. “Daarin zitten zinnenprikkelende attributen, waaronder een kwalitatief glijmiddel. Daarnaast is er de vaginale dilator set, een uitstekend hulpmiddel bij vaginale klachten. Je begint met de kleinste dilator en stap per stap ga je verder naar de grootste. Zo kan je weer wennen aan de penetratie.”


In de Zensex box zitten zinnenprikkelende attributen. FOTO: IFNaast deze box biedt Annelies nog enkele andere setjes aan om zwangere vrouwen te helpen met het verzachten van hun kwaaltjes. “Toen ik zwanger was van Kobe, had ik ook van die kwaaltjes, maar ik wilde hiervoor niet telkens naar de dokter lopen. Zo ben ik zelf gaan zoeken naar natuurlijke producten die soelaas konden bieden. Die werden vaak via internet besteld, aangezien ik als gevolg van corona niet zelf kon gaan shoppen. Elk keer wanneer ik een pakje ontving, kreeg ik een geluksgevoel, vlindertjes in mijn buik. En dat gevoel is niet meer weggegaan. Zo is Lovely Butterfly Boxes ontstaan. Het is mijn missie om zo veel mogelijk vrouwen verwenmomenten te geven tijdens de hele zwangerschap zodat zij ook de vlindertjes in hun buik kunnen voelen.”

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Babykalender