1G1A4180.jpg

Ons verhaal

Wie staat achter Lovely Butterfly Boxes?

 

Mijn naam is Annelies Engels. Ik ben mama van een zoontje Liam van 7 jaar en ik ben ook een plus mama van een jongen van 8 jaar. Wij zijn een nieuw samengesteld gezin en samen met mijn vriend heb ik nog 1 zoontje, een baby van 4 maanden. Met mijn jongste zoontje Kobe is dit allemaal begonnen! Toen ik zwanger was van Kobe had ik lichte kwaaltjes, maar ik wou hiervoor niet altijd direct naar de arts lopen. Door de ervaring van een tweede keer zwanger te zijn wist ik wel wat één en ander was. Daarom ben ik op andere manieren gaan zoeken hoe ik deze kwaaltjes zou kunnen verlichten en ben ik op zoek gegaan naar alternatieven voor de huidige medische wereld. Zo vond ik puur natuurlijke producten om mijn (lichte) kwaaltjes te verzachten. En ik verwende mezelf ook met deze puur natuurlijke producten. Daarbuiten stond ik ook veel meer stil met mijn zwangerschap en genoot van ieder moment. Maar daar bleef het ook niet bij! Tijdens de Corona periode kon ik, net zoals iedereen, niet gaan shoppen voor mijn baby zoontje Kobe en was ik verplicht via webshops te bestellen. En inderdaad dat deed ik ook! Van 1 pakje werden het er wel ineens 10 haha. Iedere keer dat ik een pakje in mijn brievenbus of aan de deur mocht ontvangen, kreeg ik kriebeltjes in mijn buik. Het gevoel was te omschrijven als vlindertjes in mijn buik. En ja hoor, iedere keer kreeg ik hetzelfde geluksgevoel. Dit geluksgevoel ging niet meer weg en daarom wou ik hier iets mee doen. Zo is mijn missie ontstaan!

Mijn missie

 

Mijn missie is om elke zwangere vrouw te helpen met het verzachten van hun kwaaltjes en dat met puur natuurlijke en gezonde producten. Ik wil ook jouw het geluksgevoel en verwenmomenten geven tijdens de hele zwangerschap zodat jij de vlindertjes in je buik kan voelen. 

Hoe? 

Door deze boxen aan te bieden waardoor je je hele zwangerschap lang meer voor jezelf gaat zorgen en meer gaat stilstaan bij het leven in je buik. De zwangerschapsboxen helpen je dan ook meer te genieten van je zwangerschap. Maar ze helpen ook om jezelf meer te verwennen tijdens de zwangerschap.

Niet alleen tijdens de zwangerschap maar ook nadien wil ik de ervaring doorgeven. Dit doe ik door een S.O.S mama box te voorzien met hierin spulletjes die bijdragen aan het verhelpen of verzachten van de lichte kwaaltjes van jouw baby. 

Naast deze boxen is er nog een unieke box voor pas bevallen mama’s om hun seksuele noden terug op gang te brengen. Bij deze seksuele noden wordt te weinig stilgestaan. Mijn missie hiervoor is: de pas bevallen vrouw terug zin geven in het seksgebeuren met haar partner. Dit moet ervoor zorgen dat de pas bevallen vrouw na 6 weken, wanneer ze terug seks mag hebben, van de eerste keer terug kan genieten. En ja hoor, hier heb je uw vlinderorgasme.

Last but not least, (Tenslotte) waar ik zeker wil aan bouwen is een blog te ontwikkelen voor tips en tricks voor mama’s (in spé).

Kopie van donkergroen.png